skip to Main Content

”Istället för julbord”-upplevelse

Vi älskar öl. Vi älskar mat. Vi älskar framförallt kombinationen av öl och mat, därför består vår meny av öl och mat-pairings som ger dig nya ölupplevelser. När det närmar sig jul kan det vara roligt att göra något annat än ett vanligt julbord. Vår restaurang ligger vägg i vägg med bryggeriet, där ni genom en stor glasvägg har utsikt över hela brygghallen. Vi har satt ihop ett julinspirerat koncept där vi jobbar med säsongens råvaror och ölen som passar till, för att ge er en upplevelse utöver det vanliga.

Måndag till torsdag

825 kr / person (ex moms)

minimum 15 personer

Fredagar och lördagar är restaurangen öppen för allmänheten, men måndag till torsdag vill vi gärna öppna den exklusivt för er. Vi erbjuder ett middagspaket där även visning av bryggeriet ingår. Välkomna att upptäcka nya smaker i öl och mat, i en fantastisk miljö med ett unikt öl och mat-koncept!

Vad som händer under kvällen

välkomstöl

Vid ankomst serveras ett glas välkomstöl (15cl) , som en trevlig start på kvällen. Vi serverar oftare ölstilar som blir en kul upplevelse och en möjlig konversationsstartare.
Alkoholfria alternativ finns.

3-rätters julinspirerad middag

Under kvällen serveras middag om förrätt (med två bites), huvudrätt och efterrätt. Alla rätterna under middagen har utvecklas för att passa ihop med specifika öl, som serveras till.
Alkoholfria alternativ finns.

smakmatchat ölpaket

Till förrätterna serveras öl om 2x15cl, varmrätt 30cl och efterrätt 15cl. Vi har 14 stycken tappkranar och en ölkyl med unika öl, där ni självklart kan köpa fler öl under kvällen.
Alkoholfria alternativ finns.

Presentation av bryggeriet

Under kvällen presenteras bryggeriet, där vi berättar om ölets historiska matanknytning, Poppels ölfilosofi och de olika stegen i ölbryggning.

För bokningar, frågor och mer information, kontakta istalletforjulbord@poppelsolochmat.se!

Back To Top