skip to Main Content

Snabblänkar om du egentligen ville:

Fokus på smak

Vi började vår resa med kärleken till öl och mat, där vi respekterar historien men älskar förändring. Vi vill skapa öl med bra smak, som passar bra med mat och som du delar med dina vänner. På Poppels Öl&Mat älskar vi öl. Och vi älskar mat. Men vi älskar framförallt kombinationen av öl och mat, som ger smakupplevelser vi vill dela med dig.

12 minuter från Göteborg C

Jonseredsexpressen! Poppels Öl&Mat ligger precis vid pendeltågsstationen Jonsereds Station, vilket gör att det är superenkelt att komma hit, både från Göteborg (12 min) och från Alingsåshållet. Även bussen Gul Express går till Jonsered, och såklart finns det en besöksparkering på området. Välkommen!

Med tåg

Ta Västtågen mot Alingsås/Göteborg, hållplats Jonsereds Station. 12 minuter från Göteborg Central. När du gått av tåget går du ner mot fabriksområdet och ser direkt huset där bryggeriet och restaurangen ligger (lång fönstervägg in till de båda), 100m från stationen.

Med buss

Åk antingen Gul Express eller Buss 519 till hållplats Jons Väg. Gå därefter ned för Jonseredsvägen till ni kommer till fabriksområdet, gå över bron, upp för backen och sedan höger innan nästa bro. Totalt ca 500m.

Med bil

Kör E20 och ta av vid Jonseredsmotet, följ därefter skyltarna mot Jonsered. Kör igenom Jonsered samhälle och följ Jonseredsvägen ned för backen till Jonsereds Fabriker. Sväng vänster över bron, parkering finns på området. Gå sedan upp mot pendeltågsstationen och sväng höger in på Kanalstråket.

Kontakta oss

Poppels öl&Mat

Hej! Är det någonting du undrar, så är det bara att du hör av dig i formuläret!

Kontaktformulär

Pga tekniska problem har vi tillfälligt fåt ta bort kontaktformuläret, maila istället direkt till boka@poppelsolochmat.se!

 

Vanliga frågor

Presentkorten är beställda, så vi hoppas kunna börja sälja dessa i april-maj.

Svårt att säga, men allt från 10 minuter till en timme. Eller mer eller mindre.

Det är alltid bäst att boka ett bord för att vara säker på att få plats. Men självklart gör vi vårt bästa för att även tillgodose våra mer spontana gäster.

Det går jättebra på vardagar. Hör av er i formuläret på bokningssidan!

Absolut! Hör av er i formuläret på bokningssidan!

Ja, barn är alltid välkomna till oss. Barnstol finns att tillgå. Dock är det värt att tänka på att det är en bryggerirestaurang, och att maten ibland har ”vuxna” smaker. Vid bordsbokning vill vi dock att ni även inkluderar barnen i antalet gäster. Är ni t.ex. fyra vuxna och två barn ska ni boka ett bord för sex personer oavsett ålder på barnen.

Inte ännu, men vi jobbar på det!

Ja, vi har en bar med 14 fatkranar i mitt i restaurangen

Ja! Skicka ett meddelande i kontaktformuläret!

Tyvärr inte i nuläget, men vi tittar på det.

Absolut, meddela gärna både vid boking och matbeställning.

Vi har inte valt ett speciellt kök, utan fokuserar på matchningar mellan öl och mat.

Självklart! Vi har ramper, dörröppnare och stor toalett.

Tyvärr inte. På grund av allergier kan vi inte ta emot hundar i vår restaurang.

Load More

Back To Top