skip to Main Content

Kontakta oss

12 MIN FRÅN GÖTEBORG C

Jonseredsexpressen! Poppels Öl&Mat ligger precis vid pendeltågsstationen Jonsereds Station, vilket gör att det är superenkelt att komma hit, både från Göteborg (12 min) och från Alingsåshållet. Även bussen Gul Express går till Jonsered, och såklart finns det en besöksparkering på området. Välkommen!

KONTAKTFORMULÄR

Pga tekniska problem har vi tillfälligt fåt ta bort kontaktformuläret, maila istället direkt till boka@poppelsolochmat.se!

 

MED TÅG

Ta Västtågen mot Alingsås/Göteborg, hållplats Jonsereds Station. 12 minuter från Göteborg Central. När du gått av tåget går du ner mot fabriksområdet och ser direkt huset där bryggeriet och restaurangen ligger (lång fönstervägg in till de båda), 100m från stationen.

MED BUSS

Åk antingen Gul Express eller Buss 519 till hållplats Jons Väg. Gå därefter ned för Jonseredsvägen till ni kommer till fabriksområdet, gå över bron, upp för backen och sedan höger innan nästa bro. Totalt ca 500m.

MED BIL

Kör E20 och ta av vid Jonseredsmotet, följ därefter skyltarna mot Jonsered. Kör igenom Jonsered samhälle och följ Jonseredsvägen ned för backen till Jonsereds Fabriker. Sväng vänster över bron, parkering finns på området. Gå sedan upp mot pendeltågsstationen och sväng höger in på Kanalstråket.

Vanliga frågor

Ja! De finns både i restaurangen samt i vår webshop på https://shop.poppelsolochmat.se/

Svårt att säga, men allt från 10 minuter till en timme. Eller mer eller mindre.

Det är alltid bäst att boka ett bord för att vara säker på att få plats. Men självklart gör vi vårt bästa för att även tillgodose våra mer spontana gäster.

Det går jättebra på vardagar. Skicka ett mail till boka@poppelsolochmat.se och berätta vilken dag, hur många och vad det är för aktivitet!

Absolut! Hör av er i formuläret på bokningssidan!

Ja, barn är alltid välkomna till oss. Barnstol finns att tillgå. Dock är det värt att tänka på att det är en bryggerirestaurang, och att maten ibland har ”vuxna” smaker. Vid bordsbokning vill vi dock att ni även inkluderar barnen i antalet gäster. Är ni t.ex. fyra vuxna och två barn ska ni boka ett bord för sex personer oavsett ålder på barnen.

Inte ännu, men vi jobbar på det!

Ja, vi har en bar med 14 fatkranar i mitt i restaurangen

Ja! Skicka ett meddelande i kontaktformuläret!

Yes!

Absolut, meddela gärna både vid boking och matbeställning.

Vi har inte valt ett speciellt kök, utan fokuserar på matchningar mellan öl och mat.

Självklart! Vi har ramper, dörröppnare och stor toalett.

Tyvärr inte. På grund av allergier kan vi inte ta emot hundar i vår restaurang.

Load More

Back To Top